Men vafan ?!

Alltså vafan är det med Sverige egentligen ? Jag förstår inte vad hela jävla Sverige tänker med, eller detta samhälle det gäller.. Så jävla korkat ! Läs riktigt ordentligt, dra in detta i huvudet och tänk !


En ung flicka, "Linnea" 14 år, blev förra året indragen på en skoltoalett av en 15 årig kille "Oskar" och han våldtog henne. Flickan lättar sitt hjärta för två av sina vänner samt anmäler händelsen till polisen, sedan är allting igång. Man skulle kunna tro att killen skulle få ett helsike när sanningen kommer fram, men så blir inte fallet. Ett helt samhälle vänder sig emot denna unga tjej, vuxna och ungdomar ställer sig på gärningsmannens sida. "Han är en snygg och populär kille, inte skulle han göra något sådant. Tjejen vill bara ha pengar". Tjejen mobbas och mordhotas i både skola och på nätet.

Linnea står fast vid sin historia, gör inga ändringar, lägger till eller tar bort någonting ur sin berättelse. Killen nekar.. Men så efter tredje förhöret så erkänner Oskar och blir dömd. Trots att hans erkända berättelse stämmer överens med vad Linnéa hela tiden sagt så står samhället fast vid att han är oskyldig. Sajter och kampanjer startas i hopp om att kunna fria honom.

Det blir skolavslutning och Linnea och hennes familj åker iväg, hon varken orkar eller vill medverka [samt flyttar sedan 50 mil från sin hemort]. Gärningsmannen däremot blir inbjuden till kyrkan, med sig har han en stor bukett vita rosor och delar ut till sina gamla skolkamrater och lärare, tillsammans med en kram. Det avslutas med jubel och applåder och Oskar ses som en hjälte. "Så fantastiskt fint av honom, så mycket blommor kostar ju ganska mycket pengar". Man skulle kunna tro att det lugnar ned sig här.. Men icke.. På skolavslutningskvällen våldtar Oskar ännu en tjej, "Jennifer" och så är allt igång igen. Trots bevis och att Oskar återigen blir dömd så tror samhället att flickorna ljuger.

Jag är chockad, blir arg och grymt förbannad. Jag skäms !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0